Nieuws

SolarBearlight genomineerd voor Innovatie award!

april 2014

 

Op de vakbeurs voor zonne-energiespecialisten SOLAR SOLUTIONS welke op 16 en 17 april a.s. gehouden wordt in Vijfhuizen, introduceert Solar Electricity Products een nieuwe variant van het inmiddels ingeburgerde en succesvolle bevestigingssysteem SolarBear.

 

Met de innovatieve oplossing SolarBearlight, leveren de ontwikkelaars ID energie, Solar Electricity Products en Fassaert Beton wederom een zeer bruikbaar en bovendien slim alternatief voor de vraag naar Oost-West zonnepaneel-opstellingen op platte daken.

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Geslaagde SolarSolutions!

april 2014

 

Tijdens de vakbeurs SolarSolutions op 16 en 17 april 2014 i Vijfhuizen heeft Noord-Holland Zon met haar presentatie erg veel belangstelling gehad. Niet alleen was er belangstelling voor onze innovatieve SolarBearlight (“oost-west” montage van zonnepanelen op het platte dak), maar ook voor onze LED verlichting, monitoring middels SoalrCare en het Smart Grid systeem Wendy.

 

Een geslaagde beurs.

 

Meer lezen over onze producten?

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Video:
Smart Grid “Wendy” en de koppeling met de 
meldkamer MPL

 

mei 2014

 

 

Licht op duurzame Energie! 

september 2014

 

Schrijf u nu in en win gratis Zonne-energie Zaklamp!

 

Onder alle adressen van onze digitale nieuwsbrief verloten wij iedere week een fraaie zonne-energie zaklamp ter waarde van € 20,-  Schrijf u zelf dus snel in via info@zonnepanelenfryslan.nl  o.v.v. “ graag ontvang ik uw digitale nieuwsbrief” . 

 

Bovendien maakt u extra kans op dit fraaie geschenk met ieder nieuw contact die zich via u bij ons aanmeld; hoe meer aanmeldingen, hoe hoger uw kans!

 

Energieneutraal wonen nu betaalbaar!

mei 2014

 

Besparen van energie is nog beter voor uw portemonnee dan het zelf opwekken ervan. Door een aantal innovatieve energiebesparende maatregelen, aangevuld met zonnepanelen en/of een zonneboiler, haalt u het maximale rendement uit uw woning of bedrijfspand.

 

Met de laatste ontwikkelingen is de benodigde investering snel terugverdiend en u draagt optimaal mee aan een duurzame samenleving.  Laat uw energie scan wel uitvoeren door een deskundige partij. 

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
LED verlichting, fraai en energiezuinig

mei 2014

 

LED verlichting bespaart tot wel 90% energie t.o.v. de traditionele gloeilamp en is daarmee goed voor het milieu en uw portemonnee.

 

LED verlichting is dan ook uitermate interessant voor zowel nieuwbouw en voor de vervanging van uw huidige lampen. 

 

Laat het opstellen van een lichtplan voor uw bedrijf wel uitvoeren door een deskundige partij. 

Noord-Holland_Zon_solar_bear_light
Comfortabel verwarmen met elektrische stralingspanelen

juni 2014 

 

Het verwarmen met elektrische stralingspanelen is comfortabel, snel en ook nog eens energiezuinig. Deze techniek wordt dan ook steeds vaker toegepast, in huis, in de kantooromgeving en in bedrijfshallen. Stralingswarmte is gericht en verwarmt alleen die delen van de ruimte waar dit gewenst is. Dit geeft ook nog eens minder luchtcirculatie en daarmee minder stof in de lucht. 

 

De nieuwe generatie stralingspanelen werken gewoon op 230 volt en hebben een optimale temperatuur regeling; makkelijker en slimmer kan het niet.

elektrische stralingspanelen
Smart grid geeft grip op uw eigen energie behoefte

juni 2014

 

 

Met een slimme huisnetwerk bepaalt u zelf uw energie aanpak en wordt minder afhankelijk van uw netbeheerder en energie maatschappij. Of het nu gaat om monitoring, het slim opladen van uw elektrische voertuigen, energie opslag, het doordacht schakelen van apparatuur (al dan niet op afstand), inbraak beveiliging of andere domotica (huis automatisering) oplossingen, het is allemaal mogelijk. 

 

Leuker en slimmer kan het gewoon niet!

 

smart grid
Duurzaam verbouwen vraagt om ketensamenwerking

juli 2014

 

De klant ontzorgen door het aanbieden van een compleet pakket is noodzaak om de duurzame energie doelstellingen te realiseren, maar hoe geef je hier invulling aan. 

 

In alle gevallen moet je datgeen blijven doen waar jezelf goed in bent (jouw eigen core business) en een samenwerking zoeken met andere partijen in de (bouw) keten, bijvoorbeeld door een strategische alliantie of een ketensamenwerking. 

 

Openheid en onderling vertrouwen is dan essentieel voor een goede en langdurige samenwerking.

Zoek je een dergelijke samenwerking? Wij denken hierover met je mee!  

 

ketensamenwerking zonnepanelen fryslan
Langer genieten in uw huidige woning

juli 2014

 

We zullen op gevorderde leeftijd steeds langer thuis blijven wonen, al dan niet ondersteund vanuit de (aangepaste) Wmo

 

Maar hoe bereiden we ons er op voor dat we dan ook blijven genieten?

Zorg zo vroeg mogelijk voor het levensloop bestendig maken van uw huidige woning! Daarbij gaat het niet alleen om aanpassingen voor minder validen (Wmo), een verlaagde keuken of weghalen van drempels, maar ook om woning isolatie, een lagere energie rekening, schakelbare LED verlichting en (automatische) hulp alarmering op afstand.

 

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht, neem contact met ons op.

 

wmo ondersteuning
Welk energielabel heeft uw woning?

juli 2014

 

Veel bewoners weten het energielabel van hun woning niet. Weet u het?

 

Bekijk het eenvoudig via www.energielabelatlas.nl 

 

wmo ondersteuning
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook bij de uitrol van duurzaam!

juli 2014

 

Dat we nu echt iets moeten doen om het gebruik van energie en fosiele brandstoffen terug te dringen is inmiddels bekend.  De vraag van veel mensen is alleen: hoe doen we dit en hoe doen we dit maatschappelijk verantwoord zonder daarvoor te veel te betalen?

 

Wij zijn van mening dat hier een taak ligt voor regionale ondernemers; zij kennen de klant, de regionale ontwikkelingen en zorgen als geen ander voor continuiteit in de regionale werkgelegenheid. Hierbij is het wel van belang dat de regionale ondernemer de klant volledig kan adviseren en ontzorgen en ook nog eens scherp kan aanbieden. Omdat niet iedere ondernemer alle diciplines van duurzaam ontzorgen zelf in huis heeft, biedt een langdurige (keten)samenwerking oplosssing. De stichting Zonnepanelen Fryslan n is zo’n samenwerkingsverband; denkend vanuit de klant, werkend volgens de MVO en fair trade aanpak en met visie op de toekomst. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Zeilboot Blue Felix voorziet volledig in eigen stroomverbruik

augustus 2014

 

 

De Blue Felix, de zeilboot van Sabine en Sven die wij sinds april 2013 sponsoren voor een wereldreis, is de afgelopen 4 maanden volledig zelfvoorzienend geweest.

 

Onze twee zonnepanelen leveren rond de evenaar voldoende energie voor al het stroomverbruik  aan boord.

 

Wilt u weten waar ze nu zijn?

Lees dan hun blog: www.blue-felix.de

blue felix
Besparen op uw maandlasten?

december 2014

 

Door onze unieke samenwerking met Bespaar-adviseur.nl kunt u nu fors

besparen op de vaste lasten van uw:

  • Energieleverancier

  • Verzekeringen

  • Telefoon

  • Internet

  • TV

U bespaart al snel € 850,- of meer per jaar; dat laat u in deze dure tijd toch niet liggen?

 

Onze adviseur neemt de tijd voor u en bespreekt alle mogelijkheden bij u aan tafel. U bepaalt wat er gebeurt, wij regelen het voor u. En dat ook nog eens op no cure no pay basis. 

 

Comfortverbetering plus besparen!

Wilt u meer comfort in uw woning, geen eigen investering en toch besparen op uw energie lasten? Ook dat kan met ons comfort+ pakket, inclusief bespaar garantie. Of gewoon (meer) zonnepanelen ?   

 

Langer thuis wonen?

Wij passen uw woning desgewenst op alle vlakken aan om nu (of in de toekomst) langer thuis te blijven wonen. En met onze slimme systeem Wendy wordt contact met uw omgeving of het automatisch alarmeren van de meldkamer wel heel eenvoudig.

led-zaklamp

WIN GRATIS

Zonne-energie

Zaklamp

Energie besparen en zelf opwekken van energie

september 2014

 

Energie besparen en zelf opwekken van duurzame energie, we gaan het met elkaar gewoon doen en het kan ook nog eens zonder eigen geld!

 

Het doel van de overheid is 14% duurzame energie in 2020 en een volledig duurzame energievoorziening in 2050. We zitten nu op 5% en hebben nog 6 jaar te gaan tot 2020.

Te duur of een te hoge investering? Onzin, we moeten het met elkaar nu gewoon doen en dat kan ook nog eens zonder eigen geld!

 

Samen met u bekijken wij welke maatregelen er bij u thuis genomen kunnen worden, zowel op het vlak van duurzame energie, energie besparing en het besparen op overige kosten. Zonnepanelen Fryslan visualiseert met haar partners de winst die u als klant behaalt en maakt alle overige voordelen concreet.  

energie akkoord

Blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwbrief 

Nazorg & Comfort

Lease van zonnepanelen, zorgeloos genieten

november 2015

 

 

Zonnestroom en direct besparen

 

Wilt u zonder eigen investering zonnepanelen, meer comfort in uw woning en geen enkel risico? Dat kan met ons unieke lease plan. 

 

U stelt uw dak ter beschikking en wij regelen de rest.
Direct bespaart u, na aftrek van de lease kosten, tot zo’n €150,- per jaar
en na 10 jaar is het systeem van u.

 

Interesse?
Neem dan snel contact met ons op!